Elevii de 10 ai Sibiului - Eveline: "M-am pregătit în speranța unui rezultat bun, dar nota zece a fost o surpriză"

Teodora Eveline Buta, absolventă a Colegiului Național „Octavian Goga” din Sibiu, este unul dintre elevii care au reuşit să obţină media zece la Bacalaureat în sesiunea din acest an.

Eveline s-a pregătit serios pentru examenul maturității și a depus eforturi mari pentru a atinge această performanță. „Am muncit mult pentru acest examen, m-am pregătit în speranța unui rezultat bun, dar nota zece a fost o surpriză ” , a declarat Teodora Eveline Buta .
Tânăra absolventă a menționat și faptul că profesorii Colegiului Național „Octavian Goga” din Sibiu au avut un rol semnificativ în obținerea acestei performanțe și că au susținut-o mereu, acordându-i suportul necesar pe tot parcursul anilor de studiu. „Toți profesorii au contribuit enorm de mult la pregătirea noastră, până și profesorii care nu predau la clasa mea au avut un aport semnificativ in susținerea mea și le sunt extrem de recunoscătoare pentru acest lucru.”, a mai spus Eveline.
În ceea ce ține nivelul de complexitate al subiectelor, Eveline este de părere că acestea au fost acceptabile, din punct de vedere al gradului de dificultate. ” Mi s-a părut un examen normal, similar cu probele din anii trecuți. M-am bucurat să văd că știu să le rezolv, mă așteptam la unele mai grele. Cele mai mari emoții le-am avut pentru examenul la matematica, dar acestea au dispărut în momentul în care am văzut subiectele.”, a mai adăugat Eveline.
Părinții fetei s-au bucurat enorm când au aflat rezultatele fiicei lor. „Părinții s-au bucurat mult. Au zis că facem chef! „, a mărturisit Eveline.
Ce a fost mai greu a trecut, iar din acest moment, Eveline planifică să-și petreaca vara într-un mod cât mai relaxant și mai distractiv. Anii de studenție ce o așteaptă, aceasta planifică să-i petreaca la Cluj, urmându-și studiile la Facultatea de Inginerie Geodezică din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca.

Ultima oră

Comentariul meu