starea bărbatului încarcerat în urma accidentului dintre loamneș și alămor

Luni dimineață, pe Drumul Județean 107B a avut loc un accident grav de circulație, în urma căruia unui dintre șoferi a fost încarcerat.

Ambii șoferi au fost transportați la UPU Sibiu cu echipajele SMURD. Bărbatul descarcerat a fost transportat în stare de inconștiență, întubat cu multiple traumatisme iar celălalt bărbat, conștient cu traumatism cranio-celebral și traumatism umăr.

VEZI ȘI FOTO Accident rutier între Loamnes si Alamor – Ambii șoferi răniți

„DJ 107B, între Loamneş şi Alămor, coliziune frontală între două turisme care circulau din direcţii opuse. Cei doi şoferi primesc îngrijiri medicale, sunt conştienţi. Trafic îngreunat. (…) Din primele cercetări reiese că accidentul rutier s-ar fi produs pe fondul depăşirii neregulamentare efectuate de către un şofer în vârstă de 20 de ani, aflat la volanul autoturismului condus dinspre Păuca, localitatea de domiciliu. Acesta nu s-a asigurat înainte de a începe manevra, a pătruns pe contrasens pentru a depăşi o căruţă şi a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar din sens opus de către un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Şura Mare”, a precizat Elena Welter.

Ultima oră

Comentariul meu