mai mulți șoferi au uitat că permisul e obligatoriu la volan în sibiu
FOTO: arhivă

Trei persoane au fost depistate în trafic, în weekend, conducând fie cu permisul de conducere suspendat, fie fără permis. Polițiștii sibieni au întocmit dosare penale. 

„La data de 27 iunie a.c., în jurul orei 21,00, pe DJ 106, în satul Ighișul Vechi, polițiștii formațiunii rutiere din cadrul Poliției Orașului Agnita au depistat un bărbat în vârstă de 56 de ani, din Agnita, în timp ce conducea un autoturism deși nu deține acest drept. Pe numele șoferului s-a întocmit un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Totodată, un bărbat din Bacău a fost depistat la Scoreiu, în județul Sibiu, la volan, deși avea dreptul de a conduce suspendat. „În aceeași situație, având dreptul de a conduce suspendat, a fost depistat un alt șofer, un băcăuan în vârstă de 33 de ani, oprit de către polițiștii rutieri pe DN 1, în afara localității Scoreiu, la data de 28 iunie a.c., în jurul orei 11,30. Și în acest caz s-a întocmit un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii prevăzute de articolul 335 aliniatul 2 din Codul Penal”, mai spune Welter.

Sâmbătă seară, un alt bărbat a fost depistat de poliție. Acesta este din județul Mureș și nu are permis de conducere. „La data de 28 iunie a.c., în jurul orei 21,00, pe DJ 106, în afara orașului Agnita, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 33 de ani, domiciliat în județul Mureș”, spune Elena Welter. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că șoferul nu deține permis de conducere, pe numele său fiind deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii prevăzute de articolul 335 aliniatul 1 din Codul Penal.

Ultima oră

Comentariul meu