întreruperi la alimentarea cu apă pentru locuitorii de pe strada podului
FOTO: arhivă

Apa Canal Sibiu SA anunţă că miercuri, 01.07.2020, între orele 08.00 – 16.00, vor avea loc lucrări de cuplare a unui tronson al noii reţele de distribuţie a apei PE 315 de pe strada Podului, secţiunea cuprinsă între strada Vasile Pârvan şi str. Pinului, în lungime de circa 800 m.

Pe perioada lucrărilor se va întrerupe furnizarea apei potabile pe strada Podului, între podul de peste Cibin şi str. V. Pârvan, pentru imobilele existente pe partea stângă a străzii (numerele fără soţ), dar şi pentru imobilele cu numerele 2,4, 6, 8 şi 10.

Abonaţii din zona menţionată sunt rugaţi să-şi asigure rezervele necesare de apă potabilă. În funcţie de solicitări, Apă Canal Sibiu SA va pune la dispoziţia consumatorilor afectaţi apă de utilizare menajeră prin intermediul unei autospeciale ce va staţiona în zona intersecţiei străzilor Podului /Olteţului.

Lucrările sunt executate de firma Universal Business în cadrul contractului de înlocuire a reţelelor de apă de pe strada Podului, finanţat de Apă Canal Sibiu SA.

Ultima oră

Comentariul meu