video scafandrii o caută pe adelina în barajul de la robești

Pompierii militari au reluat căutările în apele râului Cibin. Sunt ajutați de scafandri și de un salvamar. Zona de căutare a fost lărgită și se acționează din ce în ce mai greu cu bărci pneumatice și accesorii de căutare la adâncime. Adelina nu e de găsit.

A cincea zi de căutări

Zeci de pompieri militari, scafandri și un salvamar o caută pe Adelina, fetița care a fost înghițită, marți, de apele Cibinului. În a cincea zi a intervenției, căutările au fost extinse în zona barajului Robești și pe raza localităților Bungard și Turnu Roșu.

„Efortul susținut al forțelor ISU continuă. Peste 30 de pompieri militari, organizați în echipe mixte, au reluat, în această dimineață, misiunea de căutare a fetiței căzute în râul Cibin, marți 23 iunie. Intervenția se desfășoară susținut atât în zona barajului Robești cât și pe raza localităților Bungard și Turnul Roșu. În locațiile menționate se acționează astfel : – în adâncimea apei cu scafandrii și un salvamar; – pe suprafața râului pompierii militari cu două bărci pneumatice; – pe malurile râului Olt, pompierii militari cu accesorii specifice. De asemenea, la fața locului se află un echipaj SMURD pentru asigurarea primului ajutor calificat la nevoie. Toate eforturile salvatorilor sunt concentrate pentru atingerea obiectivului și finalizarea intervenției”, transmite Alina Voina, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

Rudele Adelinei stau de patru zile pe malul apei și așteaptă vești despre copilă. Deja nu mai speră că va fi găsită în viață dar vor măcar să îi scoată trupul din apele Cibinului și să o poată înmormânta creștinește. Fetița care se juca cu Adelina când a căzut în apă, este și ea în stare de șoc. Le-a povestit salvatorilor cu lux de amănunte ce a făcut Adelina în ultimele clipe de viață.

Citește și: Fetița căzută în Cibin – Detalii cutremurătoare despre ultimele clipe ale Adelinei

video scafandrii o caută pe adelina în barajul de la robești video scafandrii o caută pe adelina în barajul de la robești video scafandrii o caută pe adelina în barajul de la robești

Ultima oră

Comentariul meu