sibianca dată dispărută a fost găsită în urma articolului publicat pe ora de sibiu

Pușcas Alina Camelia, sibianca în vârstă de 36 de ani dată dispărută, a fost găsită joi după amiază de către un bărbat între Rășinari și Păltiniș. Acesta le-a spus polițiștilor că a identificat-o pe femeie în urma articolului publicat pe Ora de Sibiu.

Femeia a plecat de la locuința sa din Sibiu marți. Mama acesteia a alertat poliția a doua zi, iar de atunci a fost căutată. „La data de 24 iunie a.c., o femeie a sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu cu privire la faptul că, la data de 23 iunie a.c., în jurul orei 12,00, fiica sa, PUȘCAȘ ALINA CAMELIA, domiciliată în municipiul Sibiu, a plecat de acasă într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni”, a spus, joi, Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Din fericire, în cursul zilei de ieri, sibianca a fost găsită la Curmătura Ștezii de către un bărbat. Acesta a anunțat autoritățile prin apel la 112, în jurul orei 16.00. Omul le-a spus polițiștilor că a reușit să o identifice pe femeie în urma articolului publicat pe Ora de Sibiu.

În scurt timp, polițiștii au găsit-o pe sibiancă în locul indicat de către apelant și au transportat-o la spital pentru evaluare medicală.

Femeia nu a fost victima niciunei infracțiuni.

Ultima oră

Comentariul meu