dâlbea e optimist - "sper să ne clasăm în primele trei locuri în play out"

FC Hermannstadt joacă vineri la Sibiu împotriva celor de la Academica Clinceni. Chiar dacă accesul spectatorilor pe stadion este interzis, mijlocajul Răzvan Dâlbea este optimist și speră ca echipa să termine campionatul în primele trei locuri din play-out.

Vineri, FC  Hermannstadt primește vizita celor de la Academica Clinceni. Startul partidei este programat pentru ora 17:00.

Etapa trecută, sibienii au pierdut în deplasare la Viitorul lui Hagi, scor 2 – 0. De atunci și până în prezent, staff-ul tehnic cât și oamenii din conducere au fost schimbați. Contactat de Ora de Sibiu, mijlocașul Răzvan Dâlbea a menționat faptul că se va face performanță.

”Nu sunt eu în măsură să îmi dau cu părerea legat de conducere, dar sunt convins că din moment ce au investit bani în preluarea echipei își doresc să facă performanță. Am avut și am în continuare o relație bună cu Vasile Miriuță, acum suntem într-o nouă etapă, cu un antrenor care vine din fotbalul spaniol, astfel că trebuie să ne adaptăm rapid cerințelor sale. Sunt încrezător că vom avea succes împreună” a declarat Răzvan Dâlbea pentru Ora de Sibiu.

Jucătorul lui FC Hermannstadt a mai declarat faptul că atmosfera in vestiar și la antrenamente este bună, și este încrezător că se va îndeplini obiectivul. Evitarea retrogradării și terminarea în primele trei locuri din play-out.

”Atmosfera este bună, suntem încrezători că ne vom îndeplini obiectivul. Este adevărat, că totopdată suntem la 5 puncte de locul 2 din play-out cu un meci mai puțin disputat. Eu privesc partea plină a paharului și personal vreau să ne clasăm în primele 3 echipe din play-out. E un joc foarte important, jucăm acasă și, deși nu vom benificia de aportul minunaților noștri fani, vrem să câștigăm această partidă” a adăugat Răzvan Dâlbea pentru Ora de Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu