video ploaia face ravagii la sibiu și în țară - drumuri, case și trenuri blocate din cauza ploii

În urma ploilor căzute pe Drumul Național 1 la Scoreiu, carosabilul a fost complet acoperit de apă. Politiștii rutieri recomandă șoferilor să circule cu prudență.

Este din nou cod portocaliu de ploi și vijelii în aproape toată țara.

https://youtu.be/fH76qtigYlw

Va urma, de la ora 10, un cod galben. Plouă de tot mai multe  zile la rând, iar inundațiile afectează toată țara. Sunt trenuri blocate, case inundate, străzi acoperite de apă.

Cinci trenuri blocate din cauza inundațiilor în Alba

Cinci trenuri sunt blocate, marți, în județul Alba, iar pentru călători CFR asigură transbordarea cu mașini între Teiuș-Aiud și Aiud, din cauza nivelului crescut al apei care a acoperit liniile de cale ferată și cinci macazuri. Zona este însă sub avertizare cod roșu de inundații.

Purtătorul de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan, a declarat, marți dimineața, că circulația trenurilor este oprită în stația Aiud, aflată pe secția CF Teiuș – Războieni, după ce liniile și peroanele au fost inundate.

„Din cauza nivelului crescut al apelor, care au acoperit liniile de cale ferată și 5 macazuri, traficul feroviar nu se poate realiza în condiții de siguranță. Regionala CF Brașov asigură transbordare cu mijloace auto pe relația Teiuș – Aiud și Auid – Războieni pentru următoarele trenuri: R 3083, IR 1835,IR 1836, R 2441 și R 2442”, a spus Brânzan.

De asemenea, și pe intervalul Mureni – Bea traficul feroviar este afectat pe firul II de circulație, din cauza copacilor căzuți pe linia de contact, care au dus la întreruperea alimentării cu energie electrică.

Ultima oră

Comentariul meu