elevii de zece ai sibiului - eduard ruja: „m-am pregătit mult, am lucrat în fiecare zi”

Șase elevi din județul Sibiu au reușit să obțină media zece la Evaluarea Națională. Unul dintre aceștia este Eduard Ruja, un tânăr extrem de ambițios și muncitor. 

Eduard a absolvit Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu și spune că tot aici vrea să își continue drumul. Elevul de zece este hotărât să se înscrie la profilul Științe ale Naturii Bilingv Engleză.

Tănărul povestește că s-a bucurat foarte mult când a aflat rezultatele. „M-am bucurat. M-am pregătit destul de mult pentru examene, în fiecare zi am lucrat, dar m-am și relaxat. La română mi s-a părut mai dificil, însă am reușit să iau și acolo zece”, a spus Eduard. elevii de zece ai sibiului - eduard ruja: „m-am pregătit mult, am lucrat în fiecare zi”

În ceea ce privește planurile de viitor, Eduard spune că nu s-a gândit încă ce o să facă. Mai are timp, iar acum tot ce vrea este să se bucure de vacanță, fiindcă merită pe deplin. „Am planuri să mă distrez cât mai mult vara aceasta. O să mă bucur de vacanță alături de prieteni”, a spus elevul.

Părinții lui Eduard s-au bucurat mult pentru reușita lui, iar profesorii l-au felicitat după aflarea rezultatelor.

La Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu, anul acesta, doi elevi au obținut media zece la Evaluarea Națională.

Ultima oră

Comentariul meu