Porto Gallo, singura rotiserie portugheză pe cărbuni din Sibiu

De când n-ai mai mâncat pui pe jar de cărbuni făcut ca la carte? De când n-ai mai simțit gustul proaspăt al cartofilor prăjiți, scoși din pământ românesc? Dar de cartofii copți, care îți aduc aminte de copilărie, îți e dor? Dacă ai poftă să mănânci ceva bun și mereu proaspăt, nu mai sta pe gânduri. La Porto Gallo, singura rotiserie portugheză pe cărbuni din România, îți satisfaci toate poftele. Produsele locale combinate cu ingredientele portugheze îți încântă papilele gustative. După o masă copioasă, merge și un desert delicios, pe care îl găsești tot la ei!

Porto Gallo, rotiseria portugheză pe cărbuni, a ajuns la Sibiu la începutul lunii martie a acestui an. Este un concept dezvoltat de comunitatea portugheză din Canada, adus pentru prima oară în București, iar mai apoi în urbea de pe Cibin.rotiserie portugheza

Gustul puiului portughez – Proaspăt și niciodată congelat 

La Porto Gallo redescoperi gustul puiului proaspăt, crescut în ferme locale. Ingredientele portugheze autentice și faptul că este rotisat pe cărbuni încinși îl face să fie atât de delicios. Puiul de la Porto Gallo este marinat 48 de ore, cu o marinadă secretă, care nu conține conservanți, coloranți sau alte arome artificiale. După ce stă suficient deasupra cărbunilor, puiul este dat cu un sos piri-piri, făcut în casă cu condimente naturale,usturoi proaspăt ,ulei de floarea soarelui,și bineînțeles,ardei piri-piri.

Cât despre cartofi, aceștia sunt aduși de la un producător din Covasna. Nu sunt congelați și sunt tăiați chiar înainte de a fi prăjiți în uleiul de floarea soarelui care este schimbat oricând este nevoie. La Porto Gallo calitatea este extrem de importantă, motiv pentru care niciun produs nu are termen de valabilitate mai mare de șapte zile.

„Puiul rotisat la cărbuni este produsul nostru principal. El vine de la producători locali, se marinează la noi în fabrică 48 de ore, apoi este gătit. Nu folosim produse congelate. Tot ceea ce clienții noștri mănâncă este proaspăt”, spune Liliana Gearap, francizoarea de la Sibiu.porto galo

Primul restaurant din România care servește „Poutine”

Porto Gallo este primul restaurant din România, și implicit din Sibiu, care servește faimosul „Poutine”. Dacă nu ați mâncat încă acest spectaculos fel de mâncare, acum aveți șansa. Rețeta este una originală și provine din Canada, locul unde se găsește cea mai bună mâncare portugheză. Cartofi prăjiți, brânză, sos și bucățele fragede de pui – un preparat gastronomic de nerefuzat.

Unde mâncăm cel mai gustos pui din Sibiu

Din 2 martie, Porto Gallo se află pe Șoseaua Sibiului, nr. 4-6, chiar la intrarea în oraș, dinspre Șelimbăr. Este vorba despre un concept de streetfood, astfel că, în acest moment, sibienii pofticioși pot comanda mâncarea prin intermediul platformelor de delivery, telefonic sau la fața locului, în regim de take-away. O variantă preferată de mulți clienți și extrem de practică este cea a comenzilor telefonice. Dacă ai poftă de mâncare de la Porto Gallo, intră pe site și consultă meniul, comandă la numărul de telefon: 0372 787 028, menționează la ce oră vrei să fie gata mâncarea, apoi mergi și ridic-o personal. Preparatele sunt gătite pe loc, special pentru tine.

Pentru a fi mereu în contact cu Porto Gallo, intră pe site-ul web www.porto-gallo.com  , pe pagina de Facebook Porto Galo România sau pe Instagram și încântă-ți privirea și simțurile cu cele mai gustoase preparate portugheze!burger porto galocartofi prajitimeniu porto galorotiserie la gratar sibiu

 

Ultima oră

Un răspuns la “Porto Gallo, singura rotiserie portugheză pe cărbuni din Sibiu”