video: șeful isu sibiu – „timpul mediu de intervenție este de sub 10 minute”
foto: arhivă

Lucian Trefaș, noul șef ISU Sibiu, a declarat la emisiunea „Interviuri pe Față” că timpul de intervenție la solicitările din orașe este mult mai scăzut față de cel din restul județului. Totodată, acesta a punctat faptul că „timpul mediu este de sub zece minute”.

YouTube video

„Timpul de intervenție în medie, și aici trebuie să punctez că timpul de intervenție în orașe este mult mai scăzut decât timpul de intervenție general, în județ, dar timpul de intervenție în medie este sub 10 minute al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu. Noi nu cred că trebuie să lucrăm neapărat la reducerea timpului de intervenție mediu, cât să lucrăm foarte mult la a reuși să fim cât mai aproape de zonele în care constatăm și analizăm că se întâmplă foarte multe situații și unde, printr-un răspuns rapid, putem să ajutăm și să contribuim la rezolvarea situațiilor.

Și aici mă refer în special la aglomerările urbane cu o densitate de populație foarte mare, unde și frecvența situațiilor de urgență care se produc este proporțională cu populația și în aceste zone încercăm să ne distribuim și să ne plasăm în cel mai eficient mod în așa fel încât să fim cât mai repede acolo unde este nevoie”, a spus noul șef ISU Sibiu, Lucian Trefaș.

Ultima oră

Comentariul meu