Programul cu publicul la Primăria Şelimbăr, prelungit

Programul cu publicul în cadrul Primăriei Șelimbăr va fi prelungit de luni pentru majoritatea compartimentelor din cadrul instituției.

De luni cetățenii din Șelimbăr vor avea mai mult timp la dispoziție să își rezolve situațiile care necesită deplasarea la primărie. Exceptând SPCLEP care va avea doar joi program cu publicul în intervalul 15-17, toate celelalte compartimente vor fi disponibile cetățenilor după orarul 8:30-13:00, respectiv 15:00-17:00

„Am luat această decizie pentru că ne dorim să fim la dispoziția unui număr cât mai mare de cetățeni în timpul programului de lucru și pentru că procedura este ușor îngreunată din cauza măsurilor luate în urma pandemiei. Vrem ca localnicii să înțeleagă faptul că ne dorim să le alocăm cât mai mult timp pentru a-și putea rezolva toate lucrurile necesare în raport cu Primăria Șelimbăr”, a declarat Marius Grecu, primarul comunei Șelimbăr.

Astfel de luni vor avea orarul modificat următoarele compartimente: Impozite și Taxe Persoane Fizice, Impozite și Taxe Persoane Juridice, Casierie, Registratură, Agenți Economic, Executare Persoane Fizice și Juridice, Agricol și Urbanism. Mai trebuie menționat faptul că programul casieriei este închis în ultima zi lucrătoare a fiecărei luni.

Reamintim cetățenilor că pot efectua plata taxelor și impozitelor online, iar pentru sesizărea unor situații pe raza comunei noastre, nu trebuie să se deplaseze până la primărie, existând posibilitatea de a efectua acest lucru pe site-ul www.primariaselimbar.ro

Ultima oră

Comentariul meu