razie între sibiu și tălmaciu - zeci de șoferi prinși pe picior greșit

Zeci de șoferi au fost depistați miercuri, în trafic, conducând cu viteză. Mulți au fost sancționați de oamenii legii, aflați între Sibiu și Tălmaciu, și tot la fel de mulți au rămas fără permis de conducere.

În cursul zilei de 17 iunie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Sibiu, Biroul Drumuri Naționale și Europene împreuna cu polițiștii din cadrul Poliției Orașului Tălmaciu – Formațiunea Rutieră au desfășurat o acțiune pentru creșterea gradului de disciplină rutieră și reducerea riscului rutier prin combaterea nerespectării regimului legal de viteză pe DN 1 și DN 7, tronsonul cuprins între municipiul Sibiu și orașul Tălmaciu.

Cu această ocazie, au fost constatate 35 de abateri și au fost retinute 9 permise de conducere pentru încălcarea regimului legal de viteză. De asemenea, a fost retras un certificat de înmatriculare.

Acțiunile polițiștilor sibieni continuă în vederea menținerii unui climat de siguranță a traficului rutier.

„Le reamintim conducătorilor auto necesitatea nu doar a respectării regimului legal de viteză, ci mai ales a adaptării vitezei la condițiile meteo – rutiere, îndeosebi în contextul în care precipitațiile, carosabilul ud și vizibilitatea redusă cresc riscul de producere a evenimentelor rutiere. La fel de nocive pot fi neatenția, conducerea sub influența alcoolului sau oboseala la volan! Așadar, conduceți prudent, fiți responsabili și dați dovadă de respect în trafic!”, transmite Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Trebuiesc modificate limitele de viteza de la care se suspenda permisul de conducere.
    In localitate la depasirea vitezei maxim admise cu 21km/h permisul sa fie suspendat pe 30 zile, cu 31km/h – 60 zile, cu 41km/h-120 zile!
    Inafara localitatii la peste 31km/h permisul sa fie suspendat pe 30 zile, cu 41km/h – 60 zile, cu 51km/h-120 zile!
    La aceste sanctiuni se vor aplica si amenzile stipulate de lege: 2-3 puncte , 4-5 puncte si 6-7 puncte amenda pentru fiecare treapta a infractiunii!!