hotel de trei stele din centrul sibiului închis de pandemie

Industria HoReCa a fost grav afectată de pandemie. Cel puțin un hotel din Sibiu nu se va mai deschide anul acesta.

Criza provocată de pandemia de COVID-19 la nivel global a paralizat industria HoReCa. Și la Sibiu, hotelierii trec prin momente grele și încearcă să-și revină după trei luni în care nu au avut deloc încasări. Hotelul Ibis nu se mai deschide anul acesta.

„Din păcate, hotelierii sunt puternic afectați de pandemia de coronavirus. Hotelul Ibis râmâne închis. Probabil se va deschide anul viitor. Asta înseamnă o scădere a numărului locurilor de cazare din oraș dar și zeci de oameni care rămân fără locuri de muncă. E trist dar cred că vor urma și alții care nu vor mai avea resursele necesare să își reia activitatea anul acesta. Probabil că numai anul viitor vom putea vorbi de o revenire a industriei, și la nivel local dar și la nivel național”, a declarat, pentru Ora de Sibiu, reprezentantul unei agenții de turism din Sibiu.

Hotelul Ibis are trei stele și oferă cazare în 195 de camere duble. Pe site-ul hotelului apare deocamdată același anunț, publicat în urmă cu două luni.

„Momentan, din cauza pandemiei de coronavirus, toate hotelurile noastre sunt închise. Rămânem însă în continuare la dispoziția dumneavoastră”, scrie în anunțul de pe site.

Ultima oră

Comentariul meu