trafic aerian reluat miercuri pe aeroportul din sibiu - șase zboruri programate
FOTO: arhivă

Traficul aerian a fost reluat pe Aeroportul Internațional din Sibiu, după trei luni de pauză. Șase zboruri sunt programate miercuri. Toate sunt operate de WizzAir și toate fac legătura cu Germania.

Care vor fi primele zboruri operate la Sibiu

Primele zboruri au fost Sibiu – Dortmund și Sibiu – Memmingen. WizzAir a anunțat că, în perioada următoare, va suplimenta anumite zboruri.

”Compania aeriană va opera în perioada 19/06/2020 – 29/06/2020 zboruri adiționale pe ruta Sibiu – Stuttgart – Sibiu în zilele de luni și vineri. Compania aeriană Wizz Air va relua traficul comercial regulat în și dinspre Germania pe destinațiile operate la aeroportul sibian, respectiv Dortmund, Memmingen, Frankfurt Hahn, Karlsruhe Baden-Baden și Nurnberg începând cu data de 17/06/2020. Informațiile prezentate în cadrul secțiunii Informații zboruri, sunt actualizate în timp real în funcție de comunicările oficiale primite din partea companiilor aeriene”, scriu reprezentanții compaiei aeriene, pe site-ul aeroportului sibian.

Și compania Blue Air are zboruri programate săptămâna aceasta de la Sibiu. Este vorba despre cursa Sibiu-Stuttgart și retur, programată pentru vineri, 19 iunie.

Reguli noi pe Aeroportul Internațional Sibiu

Conducerea Aeroportului Internațional Sibiu a anunțat și măsurile pe care trebuie să le respecte călătorii:

Purtarea măștii în aeroport este obligatorie!

Păstrați distanța! Respectați signalistica și marcajele de pe podea.

Păstrați distanța la ghișeele de check-in și la efectuarea controlului de securitate.

Spălați-vă pe mâini cu săpun, cu regularitate.

Acoperiți-vă gura și nasul cu cotul dacă tușiți sau strănutați.

Efectuați check-in-ul on-line în măsura în care este posibil.

Ultima oră

Comentariul meu