FOTO Accident pe A1 la Aciliu - Două persoane rănite din cauza unei acvaplanări
Sursa foto: IPJ Sibiu

Două persoane au fost rănite, miercuri dimineață, în urma unui accident rutier grav produs pe A1, în apropiere de Aciliu. O mașină a derapat și a intrat în coliziune cu un tir și un microbuz de marfă.

Conform primelor informații furnizate de IPJ Sibiu, mașina a derapat, iar conducătorul auto a pierdut controlul volanului și a lovit un microbuz și un tir.

„Pe A1, la km. 275, în zona Aciliu, pe calea 1, Sibiu – Sebes, șoferul unui turism, de 35 de ani, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile meteo – rutiere. Din cauza carosabilului ud, acvaplanează, pierde controlul direcției de deplasare, lovește glisiera mediană, apoi intră în coliziune cu un microbuz transport marfă și cu un ansamblu tir. Doi pasageri din turism sunt transportați la spital, constienți”, transmite Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Cele două persoane rănite, două femei de 19 și 39 de ani, au fost preluate de echipajele medicale de la Ambulanță și SMURD.

Traficul este complet blocat pe sensul Sibiu – Sebes, deviat pe DN 1, iesirea spre Saliste, la km. 270.

 

FOTO Accident pe A1 la Aciliu - Două persoane rănite din cauza unei acvaplanări FOTO Accident pe A1 la Aciliu - Două persoane rănite din cauza unei acvaplanări FOTO Accident pe A1 la Aciliu - Două persoane rănite din cauza unei acvaplanări

Ultima oră

Comentariul meu