csu sibiu primește bani de la primărie pe durata stării de alertă
FOTO: Facebook - BC CSU SIBIU

CSU Sibiu primește un ajutor financiar în valoare de 249.272 de lei din partea Primăriei, pe durata stării de alertă. Banii vor fi folosiți pentru „acoperirea cheltuielilor de natură salarială aferente sportivilor, antrenorilor și preparatorului fizic al echipei, cu contracte de activitate sportivă în vigoare și nesuspendate”, se arată într-un proiect de hotărâre adoptat, marți, de consilierii locali. 

Potrivit proiectului de hotărâre, decizia de a acorda sprijin echipei de baschet a Sibiului vine în urma unei cereri înregistrată de Asociația Baschet Club Sibiu. Situația financiară a structurilor sportive din România a fost afectată în perioada stării de urgență, fiind interzisă desfășurarea evenimentelor sportive și antrenamentelor.

„Se aprobă acordarea unui sprijin financiar Asociației Baschet Club Sibiu (…). Sprijinul financiar este în sumă de 249.272 lei și se acordă pe durata de alertă aferentă anului 2020. Sprijinul financiar se acordă pentru acoperirea cheltuielilor de natură salarială aferentă sportivilor, antrenorilor și preparatorului fizic al echipei, cu conracte de activitate sportivă în vigoare și nesuspendate. Beneficiarul sprijinului răspunde de modalitate de utilizare a sumelor acordate, conform destinației pentru care au fost alorcate și în conformitate cu legislația în vigoare. Beneficiarul are obligația de a justifica modul de utilizare a sprijinului financiar”, se arată în proiectul de hotărâre publicat pe site-ul Primăriei Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu