posibil focar de coronavirus în poiana sibiului - un preot sibian și soția, printre infectați

Treisprezece cazuri noi de coronavirus au fost raportate marți în județul Sibiu. Printre ele, se numără și un preot din județul Sibiu și soția acestuia. 

Un nou val de infectări cu noul coronavirus la Sibiu. Din cele 13 cazuri noi raportate marți, două sunt în Poiana Sibiului. Este vorba despre un preot, dar și despre soția acestuia, ambii confirmați pozitiv.

„În cursul zilei de astăzi a fost confirmat pozitiv în urma testării SARS CoV-2 un preot împreună cu soția acestuia. La acest moment ambii sunt internați la SCJU Sibiu”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

În prezent, ancheta epidemiologică este în derulare, urmând să se stabilească cu câte persoane au intrat în contact preotul.

Vă reamintim că, de la debutul pandemiei și până în prezent, la nivelul județului Sibiu au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, 558 de persoane (dintre care 522 adulți și 36 copii). Până la data curentă au fost declarate vindecate și externate 462 de persoane, iar 45 persoane au decedat, din rândul celor confirmate pozitiv.

Ultima oră

Comentariul meu