alertă la clinica polisano - primul caz de coronavirus apărut oficial
FOTO: arhivă

Un angajat al clinicii private Polisano din Sibiu a fost confirmat pozitiv la testarea pentru noul coronavirus. DSP a demarat o anchetă epidemiologică, fiind identificate trei persoane care au intrat în contact cu angajatul. 

Conform Andreei Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu, un angajat al unei unități sanitare private din oraș este infectat cu noul coronavirus. Potrivit surselor Ora de Sibiu, este vorba despre clinica Polisano.

„În ceea ce privește ancheta epidemiologică demarata în cadrul unei unități sanitare private din Sibiu, în urma confirmării cu rezultat pozitiv a unei persoane, angajate, conform raportului Direcției de Sănătate Publică Sibiu, au fost identificați trei contacți”, spune Andreea Ștefan.

Cei care au intrat în contact cu angajatul, dar și familiile acestora, se află în izolare la domiciliu. De asemenea, unitatea sanitară a fost dezinfectată.

„Pentru contacți și familiile acestora, s-a dispus măsura izolării, iar la nivelul unității sanitare s-a elaborat și pus în aplicare un plan de acțiuni pentru actuala situație epidemiologică, s-a efectuat dezinfecția spațiilor de lucru și se monitorizează permanent starea de sănătate a angajaților”, mai spune purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu