miriuță dat afară de la fc hermannstadt - spaniolul ruben albes îi ia locul

FC Hermannstadt a anunțat duminică faptul că înțelegerea contractuală cu Vasile Miriuță, încetează. Locul acestuia va fi luat de spaniolul Ruben Albes.

Tati” a revenit la echipă la începutul acestui an și a fost alături de noi în cantonamentul efectuat în Spania, în ultima parte a sezonului regulat și în primele 3 etape din Play-out. În mandatul cu nr 2 în postura de antrenor principal al AFC Hermannstadt, Vasile Miriuță a obținut o victorie, 4 rezultate de egalitate și trei înfrângeri în Liga I, respectiv în Cupa României (contra FCSB). FCH îi transmite și pe această cale d-lui Vasile Miriuță mult succes în continuare și realizări importante în carieră, fiindcă merită din plin!În perioada următoare vom reveni cu informații despre numirea unui nou antrenor principal al echipei și despre componența staffului”, se arată într-un comunicat al clubului sibian.
Locul lui Miriuță va fi luat de Ruben Albes, tehnician spaniol care e reprezentat de Anamaria Prodan în calitate de agent. „Au fost foarte multe propuneri, români, italieni, spanioli. S-a decis ca grupul din Spania adus de Anamaria Prodan să fie ales. Se mulează cel mai bine pe ideea noastră de echipă. Sper să facem treabă bună împreună”, a declarat Claudiu Rotar pentru GSP.

Ultima oră

Comentariul meu