doi sibieni amendați pentru că au fugit din izolare
foto: arhivă

Doi sibieni au fost amendați după ce au fugit din izolare. Până duminică, au fost verificate 1318 persoane și o societate comercială.

În ceea ce privește solicitările la numărul de Urgență 112, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu în ultimele 24 de ore, au răspuns unui număr de 34 de solicitări, iar Serviciul Județean de Ambulanță Sibiu unui număr de 103 de solicitări. Intervențiile au fost preponderent cazuri de natură medicală.

Polițiștii sibieni continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

În cadrul activităților desfășurate ieri, 13 iunie, au fost verificate 1318 persoane și o societate comercială cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse, fiind identificate 2 persoane care nu au respectat măsura izolării. Cu această ocazie s-au aplicat 2 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 2.000 de lei.

 

Ultima oră

Comentariul meu