primăria șelimbăr primește sesizări și online

Șelimbărenii pot efectua sesizări online direct pe site-ul primăriei! Cetățenii pot sesiza neregularități cu privire la îndeplinirea atribuțiilor de serviciu ale funcționarilor publici . 

Primăria Comunei Șelimbăr face încă un pas spre digitalizarea și simplificarea modalităților de comunicare a primăriei cu cetățenii comunei.  Chiar dacă rubrica „Sesizează o problemă” este activa de mai mult timp pe site-ul instituției, acum locuitorii comunei noastre au parte de încă o secțiune in cadrul căreia pot sesiza eventualele probleme apărute cu angajații primăriei.  

Contribuabilii vor avea acum posibilitatea de a ne aduce la cunoștință și problemele cu funcționarii publici, aceasta fiind o rubrică nouăPentru a semnala o neregula cetățenii pot să acceseze site-ul www.primariaselimbăr.ro, rubrica „Utile”, „Sesizează o problemă”. După ce vor accesa această secțiune, cetățenii vor trebui să selecteze problema pe care vor să o semnaleze și apoi vor completa un formular, urmând ca ulterior să primească un răspuns oficial din partea Primăriei Șelimbăr.  

Consider că interacțiunea contribuabililor cu personalul primăriei trebuie să fie una la un nivel profesionist și plăcut, tocmai de aceea acum oferim posibilitatea de a ne sesiza orice neregula cu funcționarii publici din cadrul Primăriei Șelimbăr. Totodată ne dorim să avem un control mai bun al interacțiunilor avute de localnicii noștri cu salariații primăriei. Am observat că în ultima perioadă foarte mulți localnici ne scriu pe rețelele de socializare sau se deplasează să depună fizic sesizarea la primărie. Am considerat ca Facebook-ul nu este tocmai un mijloc oficial de a comunica, asta chiar dacă răspundem foarte prompt și acolo. Am decis că trebuie să oferim posibilitatea de a comunica și oficial, fără ca cetățenii să mai fie nevoiți să se deplaseze la primărie, mai ales că în acest moment este bine să evităm contactul din cauza pandemiei., a declarat Marius Grecu, primarul comunei Șelimbăr. 

Acest demers oferă posibilitatea cetățenilor de a sesiza problemele de orice natură, dar oferă posibilitatea unui control intern managerial profesionist , având scopul de a preveni eventualele probleme apărute în interacțiunile localnicilor cu angajații Primăriei Șelimbăr.  

Ultima oră

Comentariul meu