video o sibiancă este în finala galei premiilor matei brâncoveanu - are nevoie de susținere
Foto: Rareș Helici

Președinta Asociației Sus Inima, Carmen Chindriș, este finalistă la Gala Premiilor Matei Brâncoveanu. Gala este dedicată tinerilor care contribuie activ la dezvoltarea societății.

Carmen Chindriș are 35 de ani. Sibianca a pus bazele Asociației Sus Inima, o asociație care sprijină pacienții oncologici, oferindu-le consiliere psihologică, ghidaj, soluții de cazare pe perioada terapiei, hrană sau consiliere în nutriție. Carmen a intrat în cursa pentru marele premiu de 12.000 de euro oferit de Fundația Alexandrion, în cadrul Galei Matei Brâncoveanu 2020 și este una din cei cinci finaliști care vor fi votați de public.

Asociația Sus Inima oferă servicii gratuite pacienților care au o situație financiară grea și nu își pot permite să beneficieze de aceste condiții de tratament și îngrijire.

„Avem nevoie de multe voturi. Dar, suntem mulți cei care dorim ca această Asociație să își facă treaba. Mulțumesc că ați votat și, dacă nu ați reușit, poate mai încercați o dată. Nu uitati, după ce bifați în dreptul numelui, să validați votul, mai jos, prin butonul Voteaza”.

Marele câștigător va fi anunțat duminică, 14 iunie. Până atunci, puteți intra pe www.fundatia-alexandrion.ro, ca să vă alegeți favoritul.

Ultima oră

Comentariul meu