cnair a scos la licitație lucrările de reparații pentru o porțiune din autostrada sibiu - orăștie

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a lansat licitația publică de atribuire a contractului de proiectare și execuție a lucrărilor la lotul 3 al Autostrăzii Sibiu – Orăștie. Este vorba despre o porțiune de drum de 22 de km, pe care au apărut fisuri în asfalt și denivelări.

Contractul de ”Proiectare și execuție lucrări de remediere și punere în siguranță a sectorului de Autostradă Orăștie – Sibiu, lot 3” vizează porțiunea cuprinsă între km 57+100 – 57+600 și km 278+710 – km 279+210. Valoarea estimată a lucrărilor de reparații se ridică la aproape 2.400 lei.

Lotul 3 al autostrăzii Sibiu – Orăștie a fost executat de firma italiană Salini-Impregilio. Pe cei 22 de km de drum au apărut fisuri în asfalt și denivelări care pun în pericol traficul rutier.

Principalul criteriu de atribuire a contractului este raportul calitate – pret. Termenul limită de depunere a ofertelor este 27 iulie 2020.

Până la începerea lucrărilor de reparații, conducătorii auto trebuie să reducă viteza pe porțiunea de drum afectată și să circule cu prudență.

Ultima oră

Comentariul meu