cine este adolescentul înecat în lac la cisnădie - zeci de oameni îl plâng pe facebook
FOTO: Facebook profil public

Tragedie fără margini în județul Sibiu. Un tânăr de numai 19 ani a murit, în cursul zilei de miercuri, după ce a căzut într-un lac de agrement de la ieșire din Cisnădie. Trupul neînsuflețit al băiatului a fost găsit după ore în șir de căutări. 

Tânărul de 19 ani se afla, alături de un alt adolescent în vârstă de 17 ani, într-o hidrobicicletă. La un moment dat, amândoi au căzut în lacul de agrement de la ieșirea din Cisnădie înspre Cisnădioara. Pompierii au intervenit de urgență pentru a-i salva. Copilul de 17 ani a fost scos în siguranță din apă, însă Nicolae S., băiatul de 19 ani, nu a fost găsit. Abia în dimineața zilei de joi, când salvatorii au început din nou căutările, trupul neînsuflețit a fost scos din apă.

Potrivit surselor Ora de Sibiu, Nicolae S. muncea la terasa restaurantului ce aparține de lacul de agrement. Miercuri, patronii au anunțat, pe pagina de Facebook, că terasa nu funcționează. Băiatul locuia fără forme legale în complexul de agrement.

Pe pagina de Facebook a mamei și a surorii lui Nicolae S. au apărut sute de mesaje. Apropiații și oamenii care l-au cunoscut au transmis condoleanțe familiei îndurerate.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili circumstanțele în care a survenit decesul

„La nivelul Poliției Orașului Cisnădie se derulează o anchetă care vizează săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a se stabili toate circumstanțele în care a survenit decesul persoanei în cauză. În urma examinării preliminare a trupului tânărului găsit decedat nu s-au constatat urme de violență”, a spus, pentru Ora de Sibiu, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu