pregătește-te pentru cea mai delicioasă și fierbinte pizza din orașul tău 

Dacă îți era dor de o pizza delicioasă cu blat pufos sau crocant, încărcată din belșug cu ingrediente mereu proaspete și de calitate superioară, atunci stinge-ți pofta, pune mâna pe telefon și descoperă abundența gustului, comandând de la Tutti Pizza Sibiu.

Cele mai gustoase sortimente de pizza sibiu, paste, burgeri sau alte preparate delicioase își așteaptă pofticioșii, din cuptorul cald și mâinile dibace ale bucătarilor noștri pricepuți, direct în confortul canapelei tale de acasă, urmărind filmul preferat în compania persoanei iubite sau răsfățându-ți prietenii cu un preparat rapid și delicios, îndrăgit de toți. Suntem extrem de atenți la modul de preparare și selectăm cu grijă ca toate ingredientele folosite în bucătărie, să fie mereu proaspete și de cea mai bună calitate. Tocmai de aceea, Tutti Pizza devine prima pizzerie sibiu care oferă garanția bunului gust – dacă nu ești mulțumit pe deplin de produsele noastre, primești banii înapoi! Pe lângă gust, noi promovăm și un stil de viață sănătos, bazat pe o dietă echilibrată, oferindu-ți varianta de a comanda pizza făcută cu aluat din făină integrală, renumită pentru conținutul bogat de fibre naturale și aportul nutritiv superior.pregătește-te pentru cea mai delicioasă și fierbinte pizza din orașul tău 

Fii în permanență la curent cu cele mai noi oferte de prețuri și campanii promoționale pe care le pregătim constant clienților noștri pe site-ul oficial www.tutti-pizza.ro sau pe pagina noastră de Facebook, atât la comenzile efectuate on-line, cât și la cele servite în restaurantul nostru. Oferă papilelor tale gustative o sărbătoare a bunului gust și o explozie de arome din bucătăria internațională, alegând dintr-un meniu cu peste 30 de sortimente de pizza clasice și premium, burgeri & crispy chicken, paste & salate sau deserturi ce îți vor lăsa gura apă. În plus, beneficiezi de oferte 1+1 și transport gratuit în Sibiu, pentru comenzi de minimum 24,9 lei. Acceptăm plata în diferite modalități: cash, tichete de masă, card sau plata online, direct pe site-ul www.tutti-pizza.ro. Și pentru că după o pizza delicioasă întotdeauna mai rămâne loc și pentru un desert pe măsură, noi îți facem cinste cu un cheescake dulce și fresh, pentru fiecare livrare pizza sibiu comandată on-line, de Luni până Sâmbătă, între orele 11:00 – 21:00! Iar dacă vrei să petreci o seară specială într-o ambianță primitoare, savurând felul tău preferat de mâncare, te așteptăm în localul nostru proaspăt reamenajat cu un look nou, situat pe Str. Paltinului, nr.16.pregătește-te pentru cea mai delicioasă și fierbinte pizza din orașul tău 

Tutti Pizza este responsabilă și pentru potolirea foamei care te prinde la birou. Astfel, transformă-ți pauzele de masă în veritabile festinuri culinare alături de colegii tăi, apelând la serviciile noastre de catering. Zilnic suntem pregătiți să livrăm preparatele noastre calde de care să te bucuri în pauzele de masă de la job, la petreceri sau aniversări. Pe lângă meniul nostru clasic de pizza, paste, salate, burgeri & crispy, la cerere, putem realiza și sandvișuri sau delicioasele piadine italiene.

Alege serviciul de catering Tutti Pizza ca să beneficiezi și tu de:

– contracte avantajoase pentru firme, reprezentând un bonus pentru angajați;

– livrare promptă la datele și orele stabilite;

– feluri de mâncare diversificate, potrivite pentru toate gusturile;

– o grijă în minus cu asigurarea meselor în cadrul aniversărilor sau a petrecerilor.

În baza unui contract de colaborare te bucuri de oferte speciale de prețuri, reduse în funcție de valoarea și periodicitatea comenzilor efectuate. Tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi site-ul www.tutti-pizza.ro și să completezi formularul de comandă dedicat, iar noi îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil cu o oferta personalizată și avantajoasă.

Nu ne crede pe cuvânt și încearcă chiar astăzi o pizza cu adevărat delicioasă, disponibilă doar pentru cei care apreciaza blatul pufos, gustul legumelor proaspete și aroma inconfundabilă a ingredientelor de cea ma bună calitate. Întâlnirea cu abundența bunului gust din pizza noastră se află la un singur telefon distanță: 0755.999.665 sau 0741.088.815 și Tutti Pizza îți va livra rapid și în condiții impecabile de siguranță alimentară, cea mai delicioasă și fierbinte pizza din Sibiu și Mediaș!

Ultima oră

Comentariul meu