video foto: adolescenți căzuți într-un lac la cisnădie - unul e căutat de pompieri

Doi adolescenți, în vârstă de 17 și 19 ani, care se plimbau cu bicicletele, au căzut într-un lac la ieșire din Cisnădie, înspre Cisnădioara. Echipaje de la Smurd și SAJ au intervenit de urgență. Unul dintre tineri a fost scos din apă, însă celălalt este în continuare căutat. 

Potrivit ISU Sibiu, cei doi tineri se plimbau cu bicicleta, când deodată s-au dezechilibrat și au căzut în lac. Unul dintre băieți a fost scos din apă și este în siguranță. Celălalt nu a fost găsit încă. video foto: adolescenți căzuți într-un lac la cisnădie - unul e căutat de pompieri video foto: adolescenți căzuți într-un lac la cisnădie - unul e căutat de pompieri

„ISU Sibiu intervine de urgență cu un echipaj de pompieri militari și un echipaj SMURD la ieșirea din localitatea Cisnădie spre Cisnadioara pentru căutarea și salvarea a două persoane căzute în lacul din zonă. La fața locului unul dintre tineri, un băiat de cca 17 ani a fost salvat din apă iar celălalt tânăr în varsta de circa 19 ani este căutat de pompierii militari cu barca pneumatică”, transmite Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

SAJ SIBIU a trimis, de asemenea, un echipaj de tip B la fața locului.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu