video foto: accident la hula bradului - microbuz plin cu oameni lovit de o mașină

Un accident rutier a avut loc, marți, pe DN1, la Hula Bradului. Șoferul unui autoturism nu a păstrat distanța și s-a izbit de un microbuz de transport persoane. 

„DN 1, Hula Bradului, km. 290, șoferul unui autoturism, sibian în varsta de 47 de ani, nu păstrează distanța de siguranță și intră în coliziune cu un microbuz transport persoane condus regulamentar în fața sa pe direcția Sibiu – Brașov”, transmite Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu. video foto: accident la hula bradului - microbuz plin cu oameni lovit de o mașină video foto: accident la hula bradului - microbuz plin cu oameni lovit de o mașină

Potrivit polițiștilor sibieni, șoferul microbuzului are 34 de ani și este din Sibiu. Acesta a fost rănit și primește îngrijiri medicale. „La fața locului s-au acordat îngrijiri medicale unui bărbat de 34 de ani care acuza dureri toracice și care în urma evaluării medicale a fost transportat la UPU Sibiu pentru investigații suplimentare”, spune Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Cei 13 pasageri ai microbuzului de pe cursa Sibiu – Avrig nu au suferit vătămări corporale. Aceștia au fost preluați și transportați la destinație de alt microbuz.

Traficul în zonă este îngreunat.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Normal ca e bemve maaa…normal…si SUV, tot normal…nici nu mai conteaza numarul de inmatriculare, e be-am-veuuuuu