sibian cu permis fals – a făcut rost de el în italia
FOTO: arhivă

Un bărbat din localitatea Rod a fost depistat de polițiștii sibieni la volan, deși nu avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Mai mult decât atât, tânărul de 22 de ani avea un permis fals, eliberat de autoritățile italiene. 

„La data de 6 iunie a.c., în jurul orei 23,00, pe DJ 106E, între localitățile Poiana Sibiului și Jina, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus de către un tânăr în vârstă de 22 de ani, domiciliat în localitatea Rod”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Pentru verificarea documentelor, tânărul a prezentat polițiștilor un permis de conducere eliberat de autoritățile italiene, însă, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că documentul este unul fals, cel în cauză neavând dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, uz de fals și complicitate la infracțiunea de fals material în înscrisuri oficiale.

Ultima oră

Comentariul meu