sibian cercetat de polițiști - a lovit o mașină parcată și a spart geamurile unei case
FOTO: arhivă

Un tânăr de 22 de ani este cercetat de polițiștii sibieni după ce a intrat cu mașina într-un autoturism parcat. La câteva ore distanță, s-a întors la fața locului și a spart mai multe geamuri ale imobilului în dreptul căruia s-a produs accidentul. 

„La data de 8 iunie a.c., în jurul orei 11,00, un bărbat a reclamat faptul că, în cursul nopții precedente, autoturismul său parcat în fața imobilului în care domiciliază pe raza localității Roșia, a fost avariat în urma producerii unui eveniment rutier”, transmite Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au constatat că, la data de 8 iunie, în jurul orei 00,30, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere, un localnic în vârstă de 22 de ani a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu autoturismul parcat. În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale.

De asemenea, tânărul esta bănuit că, în dimineața zilei de 8 iunie, în jurul orei 08,00, ar fi spart mai multe geamuri ale imobilului în dreptul căruia s-a produs evenimentul rutier. În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis și distrugere.

Ultima oră

Comentariul meu