FOTO Muzeul în Aer Liber din Dumbrava Sibiului - Peste 7000 de vizitatori i-au trecut pragul în vacanța de Rusalii

Peste 7000 de vizitatori au trecut pragul Muzeului în Aer Liber din Dumbrava Sibiului, în minivacanța de Rusalii. Turiștii au admirat monumentele și s-au plimbat pe noile alei senzoriale. Toată lumea a respectat normele sanitare impuse de autorități în contextul epidemiei de coronavirus.

Muzeul Astra a fost plin în weekend-ul prelungit de Rusalii.  Potrivit reprezentanților CNMA Sibiu, 7275 de oamenii au vizitat muzeul sibian între 6 și 8 iunie.

Bogăția naturii din Dumbravă este acum și mai bine pusă în valoare. O zonă care era inaccesibilă până de curând, aflată între sectorul de olărit și scena de pe lac, este acum foarte ofertantă, stârnind toate simțurile vizitatorilor.

Noile alei senzoriale confirmă relația armonioasă dintre om și natură. Vizitatorii care își doresc o experiență de neuitat, renunță la încălțări și, cu picioarele goale, merg pe alei unde pot simți textura lemnului, a cărămizii, a nisipului sau a conurilor de brad. În plus, peisajele unice îi fac să își dorească să se întoarcă în Muzeul Astra.

Pentru siguranța tuturor, în muzeu au fost montate panouri din plexiglas și marcaje autocolante de păstrare a distanței în zonele de casierii și la cele trei intrari în muzeul în aer liber. De asemenea au fost montate aparate de dezinfecție a mâinilor și panouri informative cu normele sanitare și de distanțare socială.

De asemenea, au fost realizate videoclipuri care arată cum se poate efectua în siguranță o vizită la Muzeul ASTRA, filmulețe care sunt postate pe paginile de socializare ale Muzeului ASTRA și pe ecranele tv de la intrarea principală în Muzeul în aer liber.

Muzeul are program normal de vizitare, zilnic între orele 8:00 și 20:00.

FOTO Muzeul în Aer Liber din Dumbrava Sibiului - Peste 7000 de vizitatori i-au trecut pragul în vacanța de Rusalii FOTO Muzeul în Aer Liber din Dumbrava Sibiului - Peste 7000 de vizitatori i-au trecut pragul în vacanța de Rusalii FOTO Muzeul în Aer Liber din Dumbrava Sibiului - Peste 7000 de vizitatori i-au trecut pragul în vacanța de Rusalii FOTO Muzeul în Aer Liber din Dumbrava Sibiului - Peste 7000 de vizitatori i-au trecut pragul în vacanța de Rusalii

Ultima oră

Comentariul meu