femeie amenințată cu moartea și bătută de fostul soț la șura mare
FOTO arhivă

Un bărbat din Șura Mare a fost reținut pentru 24 de ore, fiind ulterior plasat sub control judiciar după ce și-a amenințat cu moartea fosta soție. Individul a și bătut-o. 

„La data de 7 iunie a.c., polițiștii Secției Nr. 1 Poliție Rurală Șelimbăr au reținut un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Șura Mare, cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunilor de nerespectare a unei hotărâri judecătorești, respectiv violență în familie”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În fapt, la data de 7 iunie, în jurul orei 09,30, bărbatul ar fi încălcat dispozițiile emise de instanță printr-un ordin de protecție a femeii și ar fi pătruns în imobilul unde locuiește fosta soție, ar fi amenințat-o cu moartea și ar fi agresat-o fizic, lovind-o cu palmele peste față.

Bărbatul a fost reținut de polițiști 24 de ore pe bază de ordonanță, iar la data de 8 iunie a.c., acesta a fost plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Cercetările continuă la nivelul Secției Nr. 1 Poliție Rurală Șelimbăr.

Ultima oră

Comentariul meu