cauzele accidentului dintre cornățel și daia - un șofer a murit pe loc

Accidentul de marți dintre Cornățel și Daia s-a petrecut după ce un șofer în vârstă de 74 de ani a intrat parțial pe contrasens. În urma impactului extem de violent cu un autoturism ce venea din sens opus, bărbatul a murit pe loc. 

„Un bărbat în vârstă 74 de ani, sibian, în timp ce conducea autoturismul spre municipiul Sibiu, a pătruns parțial pe contrasens unde a intrat in coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 52 de ani, din Agnita. Din păcate sibianul de 74 de ani a decedat. Polițiștii Biroului Rutier Sibiu continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul rutier”, transmite Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

La fața locului au intervenit de urgență echipaje SMURD și SAJ. Din păcate, pentru șoferul în vârstă de 74 de ani nu s-a mai putut face nimic. Celălalt șofer, în vârstă de 52 de ani, este rănit grav. VEZI VIDEO AICI.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Pe cand o lege care interzice sofatul persoanelor trecute de o „anumita varsta”? Sa fim seriosi si cinstiti, astia, la fel ca cotocii de 19 ani, sunt la fel de periculosi la volan (insa din motive diferite).
    Putea sa mai omoare pe cineva in accidentul ala…