bătaie cruntă la tălmăcel – scandalagiii erau fugiți din izolare
FOTO arhivă

Un scandal monstru a avut loc duminică la Tălmăcel. Cinci indivizi rupți de beți s-au luat la bătaie. Oamenii legii au intervenit să îi despartă și au constatat că trei dintre scandalagii și o femeie au fugit din izolare.

„La data de 7 iunie a.c., în jurul orei 18,00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Tălmaciu au fost solicitați să intervină pentru aplanarea unei stări conflictuale pe raza localității Tălmăcel”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Scandal monstru – Un bărbat dus la spital

La locul incidentului, polițiștii au constatat că, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi și al consumului de alcool, între cinci localnici a izbucnit un scandal, unul dintre bărbați fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale după ce și-a provocat mai multe leziuni cu o sticlă spartă.

În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, în vederea stabilirii situației de fapt și aplicării măsurilor legale în consecință.

Trei scandalagii și o femeie care asista la conflict, fugiți din izolare

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că trei dintre bărbații care au participat la scandal și o femeie care a asistat la conflict, în stradă, au încălcat măsura izolării la domiciliu impuse după revenirea din străinătate. Cei patru au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare totală de 14.000 de lei și au fost introduși în carantină instituționalizată într-un centru de carantină din județ.

Ultima oră

Comentariul meu