video foto: accident la sibiu - patru persoane rănite

Un accident rutier grav a avut loc la Sibiu, la intersecția străzii Gheorghe Șoima cu bulevardul Victoriei. Patru persoane au fost rănite. 

UPDATE

„Echipajele SAJ au transportat la UPU Sibiu două victime, bărbați de 19 respectiv 20 ani care au prezentat multiple contuzii prin accident rutier. Ambele victime sunt în stare bună, merg la UPU pentru examene de specialitate”, spune Genu Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

De asemenea, echipajele SMURD au transportat la UPU Sibiu două persoane, un bărbat de circa 30 de ani și o femeie de aproximativ 63 de ani, policontuzionați.

Știrea inițială

Un șofer care circula pe strada Șoima a pătruns pe bulevardul Victoriei fără să acorde prioritate unui conducător auto care circula regulamentar. video foto: accident la sibiu - patru persoane rănite

„Accident rutier în municipiul Sibiu, la intersecția str. Șoima – bvd Victoriei. Din primele cercetări se pare că accidentrul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate auto. Sunt două mașini implicate și din primele informații 4 persoane rănite. Polițiștii rutieri sunt la fața locului și efectuează cercetări”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

YouTube video

Potrivit polițiștilor sibieni, șoferul care circula regulamentar are 30 de ani și este din Sibiu. Cu el în mașină mai era o femeie de 63 de ani, sibiancă. Șoferul care circula pe strada Șoima are 20 de ani și este din Hașag, iar în autoturism cu acesta mai era un tânăr de 19 ani. Toate cele patru persoane sunt rănite.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale SMURD și două echipaje SAJ.

Ultima oră

Comentariul meu