înfrângere la limită pentru fc hermannstadt cu cfr cluj - miriuță: ’’a fost un test bun’’
FOTO - FC Hermannstadt - Pagina Oficială de Facebook

FC Hermannstadt a pierdut sâmbătă cu 2-1 partida de pregătire cu CFR Cluj. Meciul a avut loc pe terenul campioanei României.

Partida s-a disputat pe arena „Dr. Constantin Rădulescu”, fără spectatori, ca măsură de protecție împotriva răspândiri coronavirusului. Nu a fost televizată, iar media nu a avut acces la înfruntare, anunță gsp.ro.
Dan Petrescu a folosit o formulă experimentală în prima repriză, cu Boli, Cristi Manea și Chipciu printre numele care pot să apară în primul 11 și în play-off. Clujenii au deschis scorul în prima parte, prin Rondon, în minutul 39. Francezul Michaël Pereira a dublat avantajul în minutul 53. Oaspeții de la Hermannstadt au marcat golul de onoare prin Yazalde, în minutul 59.
’’A fost un test bun. Am jucat bine, mai ales până la primirea primului gol. Nu s-a schimbat nimic în jocul nostru la pauză, am jucat la fel ofensiv. A fost primul meci după trei luni și, din păcate, nu vom mai juca nici un meci amical până la următoarea confruntare oficială din deplsare, contra celor de la Sepsi OSK.”, a declarat Vasile Miriuță, antrenorul FC Hermannstadt, la finalul meciului, pentru pagina oficială de Facebook a clubului sibian.

Ultima oră

Comentariul meu