video - o sibiancă a cunoscut gustul dulce al succesului în plină pandemie - cum a reinventat naty delice

Ce gust are succesul? Cu siguranță unul dulce. Cel puțin asta spune Florentina Piloiu, un antreprenor din Sibiu, care a pus pe picioare o afacere de zeci de mii de euro, în plină pandemie. Când alții puneau lacătul pe ușă și își trimiteau angajații acasă, ea a avut curajul să se reinventeze. I-a luat doar câteva ore ca să-și dea seama ce are de făcut.

„Afacerea dulce” a prins aripi în pandemie

Florentina Piloiu și-a dorit să le aducă bucurie oamenilor din jur. Și cum altfel ar fi putut face asta, dacă nu cu ceva dulce. Este un cofetar pasionat și cunoaște deja toate secretele meseriei. Împreună cu soțul ei, și-a făcut curaj și a pus pe picioare un laborator de cofetărie. Naty Delice s-a deschis în octombrie, anul trecut, iar câteva luni mai târziu, virusul SARS-CoV -2 oprea planeta în loc. Mulți nu au crezut că afacerea va avea sorți de izbândă, mai ales după ce epidemia de coronavirus a început să facă ravagii, dar dorința Florentinei de a reuși a fost mai puternică decât orice.

„Pot să spun că pe noi, pandemia ne-a găsit cu temele făcute. Ne-am axat foarte mult pe online, încă de la început. Am investit mult ca să ne creștem vizibilitatea pe Internet iar lucrul acesta ne-a fost de un real ajutor. După ce s-a închis tot, afacerile s-au mutat în online. Când alții abia își făceau site-uri și pagini de Facebook, noi eram primii în căutări pe Google și comenzile au început să curgă. Secretul este că facem produse cât mai sănătoase și folosim rețete vechi de pe vremea bunicii. A contat foarte mult calitatea produselor”, explică Florentina Piloiu.

Începutul pandemiei a fost cel mai bun moment pentru Florentina să le ofere clienților săi soluții personalizate. Limitarea deplasărilor a devenit principalul avantaj pentru laboratorul ei de cofetărie, deschis de doar câteva luni.

„Ne-au crescut foarte mult comenzile pentru produse fără zahăr – torturi fără zahăr și fără gluten. Stând foarte mult acasă, oamenii au început să fie mai atenți la ceea ce mănâncă. De asemenea, limitarea deplasărilor a fost pentru noi un avantaj. Oamenii nu au mai putut merge în vizită la rude, la prieteni și au început să comande pachete aniversare online. Noi am avut oferte speciale la pachetele formate dintr-un tort, o băutură și un aranjament floral. S-au vândut foarte bine, iar livrarea a fost gratuită la orice comandă pe raza municipiului Sibiu, în Șelimbăr și în Cartierul Arhitecților. Am garantat contact zero și promptitudine”, adaugă Florentina.

video - o sibiancă a cunoscut gustul dulce al succesului în plină pandemie - cum a reinventat naty delice

Dulciuri „curate”, fără prafuri și aditivi

Sibianca pregătește fiecare preparat cu multă migală și dăruire, din pasiune pentru meseria de cofetar. De la torturi la fursecuri și prăjituri, cei care caută ceva dulce, vor găsi cu siguranță produsul mult visat la Naty Delice.

„Îi provocăm pe sibieni să guste torturile noastre fără gluten și zahăr. Pentru cei care iubesc ciocolata, tortul fără gluten, cu fructe de pădure, poate fi desertul ideal. Acesta nu conține zahăr, deci nu vor trebui să își facă griji în privința siluetei, iar restul ingredientelor sunt naturale și mereu proaspete. Pentru cei care preferă vanilia și au nevoie de un desert gustos, avem și această variantă. Putem spune, fără să ne temem că vom greși, că putem satisface toate gusturile”, ne asigură Florentina Piloiu.

Torturi pentru evenimente speciale

Naty Delice are o gamă largă de torturi. Acestea pot fi personalizate în funcție de ocazie dar mai ales în funcție de gustul fiecărui client. Cele mai căutate sunt torturile cu ciocolată și fructe de pădure dar, cei care vor să ofere un cadou dulce unei persoane dragi, merg la sigur cu un tort diplomat. Clienții mai pretențioși pot alege oricând între un tort cu mousse de ciocolată albă sau neagră, un tort Rafaello sau clasicul tort cu vișine și ciocolată neagră.

„Oferim garanții. Dacă comanzi un produs și nu ești mulțumit de el, îl poți returna și primești banii înapoi. Suntem siguri de calitatea produselor noastre. Până acum nimeni nu ne-a trimis produsele înapoi, ba dimpotrivă, le-au lăudat și ne-au făcut recenzii bune pe site și pe Facebook”, spune Florentina.

video - o sibiancă a cunoscut gustul dulce al succesului în plină pandemie - cum a reinventat naty delice video - o sibiancă a cunoscut gustul dulce al succesului în plină pandemie - cum a reinventat naty delice video - o sibiancă a cunoscut gustul dulce al succesului în plină pandemie - cum a reinventat naty delice

video - o sibiancă a cunoscut gustul dulce al succesului în plină pandemie - cum a reinventat naty delice

Candy bar-ul tematic, nelipsit de la petreceri

Candy bar-ul este și el un element important al unei petreceri reușite. Cine poate să reziste unei mese plină cu prajituri, fursecuri și alte prăjiturele.

video - o sibiancă a cunoscut gustul dulce al succesului în plină pandemie - cum a reinventat naty delice Fiecare comandă este personalizată, astfel că niciun candy bar nu este la fel cu altul.

Cum puteți comanda dulciurile Florentinei

Laboratorul de cofetărie poate fi găsit pe site-ul Naty Delice, dar și pe rețelele de socializare, pe pagina de Facebook cu același nume sau la sediul de pe Strada Gheorghe Doja, Nr. 18 din Sibiu.  Comenzile pot fi făcute și telefonic la numărul 0753 844 144.

Ultima oră

Comentariul meu