foto: o mămică din sibiu a născut în autospeciala smurd - paramedicii au moșit bebelușul

Paramedicii SMURD au moșit un bebeluș într-o autospecială. Fetița a fost nerăbdătoare să ajungă pe lume, astfel că s-a născut în drum spre spital. 

Experiență inedită pentru pompierii sibieni de pe echipajul de prim ajutor, care au asistat o femeie la naștere chiar în ambulanța SMURD.

„Ieri, 04.06, în jurul orei 17:00, echipajul SMURD, format din paramedicii Adriana Sas, Ioan Oros și Sorin Simon, din cadrul Stației de Pompieri Agnita a fost chemat în ajutor de o femeie însărcinată care intrase în travaliu. Pompierii salvatori s-au deplasat în cel mai scurt timp în localitatea Benești pentru a prelua și transporta femeia la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, unde urma să nască”, spune Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu. foto: o mămică din sibiu a născut în autospeciala smurd - paramedicii au moșit bebelușul

La puțin timp după preluarea acesteia, întrucât nașterea era iminentă, femeia a adus pe lume nou-născutul în autospeciala SMURD, sub atenta supraveghere a paramedicilor.

După acordarea măsurilor de primă necesitate, mama și fetița au fost transportate în siguranță la spital.

ISU Sibiu le transmite felicitări paramedicilor pentru misiunea îndeplinită cu succes și profesionalismul dovedit.

Ultima oră

Comentariul meu