Mesajul unui sibian pentru medicii care i-au vindecat bunica de coronavirus -''Nu vom fi niciodată capabili să vă mulţumim îndeajuns''
FOTO: arhivă

Nepotul unei femei de 82 de ani, care s-a vindecat de coronavirus, le-a scris o scrisoare de mulțumire medicilor sibieni de la Secția de Infecțioase a Spitalulului Județean. După 18 zile de spitalizare, bunicuța a ajuns cu bine acasă.

„Am avut o bunică internată, în vârstă de 82 de ani, iar în această zi a fost externată. Aș dori să adresați o scrisoare de mulțumire tuturor celor care s-au ocupat de această problemă pe care am trăit-o”, ne-a scris într-un mesaj nepotul femeii, care a dorit să își păstreze anonimatul.
Redăm în continuare, integral, scrisoarea adresată de acesta medicilor și personalului medical din Secția de Boli Infecțioase a Spitalului clinic Județean de Urgență Sibiu.
Stimați domni/doamne doctori, rezidenți, asistenți și personal, 
Nu vom fi niciodată capabili să vă mulţumim îndeajuns, dar în cateva cuvinte țin să transmit gândurile mele pentru ajutorul dumneavoastră. 
După 18 zile de la confirmarea cu Covid-19 a bunicii mele de 82 de ani,  cu tot optimismul, ceea ce vedeam în ziare mă făcea să am cele mai negre scenarii , dar astăzi aceasta a fost externată.
Intenționez să mulțumesc personalului spitalului de Boli Infecțioase din Sibiu, tuturor doctorilor, rezidenților, asistentelor și tuturor celor care au avut un comportament ireproșabil față de pacientă și față de noi, cei care o căutam.
Deși multă lume privește cu scepticism spitalele, eu de data aceasta m-am convins că, la Secția de Boli Infecțioase din cadrul spitalului, toți cei care se ocupă de cei bolnavi sunt de departe cei mai profesioniști, și fără nicio îndoială, datorită lor, astăzi am trăit poate una dintre cele mai mari bucurii. 
Din tot sufletul vă doresc tot binele din lume tuturor celor care vă ocupați de pacienți și să aveti parte mereu doar de bucurii și realizări, asa cum ați reușit să ne faceți nouă, ca și familie. 
Cu stimă și un deosebit respect, mulțumiri încă o dată tuturor.

Ultima oră

Comentariul meu