anamaria prodan vine la fc hermannstadt - iuliu mureșan pleacă de la sibiu

Reprezentanții celor de la FC Hermannstadt s-au întâlnit miercuri la prânz cu impresara Anamaria Prodan. Cele două părți s-au înțeles în privința cedării cluburului.

„Venim cu informații de ultimă oră și vești bune pentru tot ce înseamnă AFC Hermannstadt și fotbalul sibian! Cu puține momente în urmă, finanțatorii FCH au ajuns la o înțelegere cu familia Reghecampf, care se va implica în clubul nostru atât pe plan financiar, cât și pe plan sportiv. FCH intră astfel într-o nouă etapă la nivel de organizare administrativă, în care se anunță investiții importante pe termen lung. Avem acum un suflu nou, care dă un plus valoric clubului! Ne bucură prezența doamnei Anamaria Prodan Reghecampf în calitate de investitor în proiectul nostru!”, se arată într-o comunicare oficială.
Președintele Iuliu Mureșan nu va mai face parte din planuriile de viiitor ale noii conduceri. Acesta intrase de mai bine de 2 săptămâni in silenzio stampa, refuzând să mai comenteze situația prin care trece echipa. „A.F.C.Hermannstadt a reziliat astăzi pe cale amiabilă înțelegerile contractuale cu dl Iuliu Mureșan și cu dl Răzvan Zamfir. Pe această cale, FCH le mulțumește pentru profesionalismul de care au dat dovadă și pentru tot suportul adus echipei noastre!”, se arată într-o comunicare oficială a clubului sibian.
Răzvan Zamfir, fostul șef al departamentului de scouting, a comentat situația: „Mi-am reziliat contractul cu Hermannstad în această dimineață. Eu am solicitat rezilierea. Am alte proiecte, inclusiv în străinătate. Oamenii din jurul echipei au fost ok, dar cred că ar fi bine să vină Anamaria Prodan. E nevoie de bani ca să se poată țină echipa asta. Le trebuie mult mai mulți bani decât acum!”, spune Răzvan Zamfir.

Ultima oră

Comentariul meu