Tânăr fără permis la volan - A fugit din izolare împreună cu alți doi vecini
FOTO: arhivă

Polițiștii sibieni au depistat în trafic, pe DN1 la Miercurea Sibiului, un autoturism care avea numere false de înmatriculare. La volan se afla un bărbat care nu avea permis de conducere. Oamenii legii au constatat că atât șoferul, cât și alți doi pasageri au fugit din izolare. 

„La data de 1 iunie a.c., în jurul orei 00,30, pe DN 1, în localitatea Miercurea Sibiului, polițiștii au depistat un tânăr în vârstă de 20 de ani, din comuna Roșia, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere. De asemenea, polițiștii au constatat că numărul de înmatriculare al autoturismului condus este unul fals, plăcuțele cu numărul în cauză aparținând unui alt autovehicul”, informează Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Pe numele șoferului s-a întocmit un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având număr fals de înmatriculare.

Au fugit din izolare

Cu ocazia verificărilor efectuate privindu-i pe toți cei cinci ocupanți ai mașinii, s-a stabilit faptul că șoferul și alți doi pasageri, ambii în vârstă de 20 de ani, din aceeași localitate, au încălcat măsura izolării la domiciliu. Cei trei au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare totală de 3.000 de lei și au fost conduși ulterior într-un centru de carantină de pe raza județului Sibiu, pentru o perioadă de 14 zile.

Față de ceilalți doi pasageri, în vârstă de 15, respectiv 31 de ani, consăteni de-ai primilor, s-a luat măsura izolării la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile.

Ultima oră

Comentariul meu