cele mai bune aspiratoare karcher. ghid de cumpărare

Încă mai cureți fiecare centimetru din podea cu o mătură veche? Sau te-ai săturat de aspiratoare care te fac să strănuți din când în când? Dacă ești în căutarea unui mod mult mai eficient și mai convenabil de a aspira praful, îți vom spune de ce un aspirator Karcher este potrivit pentru tine.

Aspiratoarele Karcher sunt extrem de robuste și echipate ideal pentru curățarea rapidă și minuțioasă a tuturor zonelor din jurul casei sau din exterior, de exemplu pivnițe, garaje sau terase. Indiferent dacă murdăria este ușoară sau grosieră, umedă sau uscată, datorită gamei de caracteristici practice, toate tipurile de murdărie sunt îndepărtate cu ușurință cu un aspirator Karcher. Iar puterea de aspirație deosebit de mare și ajustările special dezvoltate permit ridicarea cu ușurință a particulelor mari de murdărie.
Iată care este cel mai bun aspirator Karcher în funcție de nevoile tale.

Cel mai bun aspirator Karcher pentru alergii și acarieni

Un aspirator Karcher cu filtru de apă DS 6 este cel mai potrivit pentru tine, dacă tu sau orice ocupant al casei tale sunteți afectați în mod constant de acarieni sau alergii.
Sistemul de filtrare cu mai multe etape poate filtra 99,5% din praful din aer, ceea ce îl face cel mai bun aspirator care nu numai că curăță eficient, dar este, de asemenea, un salvator pentru persoanele care se luptă cu alergiile.
Cum face un aspirator Karcher asta? Cu ajutorul unui sistem de filtrare în mai multe etape constând din filtru de apă inovator, filtru intermediar lavabil și filtru HEPA 12.
Filtrul inovativ de apă și filtrul HEPA 12 filtrează în mod sigur murdăria din aer și o captează în apă, lăsând doar aer curat în cameră.
Prin atașarea unei duze speciale pentru saltele pe aspiratorul filtrului de apă, îl poți folosi pentru a scăpa de acarieni și praf de pe suprafața paturilor, saltelelor și pernelor. O curățare minuțioasă este importantă în și în jurul paturilor, deoarece praful se acumulează pe suprafețele textile și poate provoca alergii.

Cel mai bun aspirator Karcher pentru o casă cu animale de companie

Nu trebuie să te gândești de două ori înainte de a cumpăra un covor nou pentru casa ta, întrebându-te dacă pisica sau câinele o va strica cu murdărie.
Asta pentru că ai la dispoziție un aspirator Karcher, perfect pentru o gospodărie cu animale de companie, cum ar fi dispozitivul de curățare cu pulverizare polivalentă SE 4001. Este capabil să curățe petele încăpățânate prin pulverizarea cu presiune a substanței de curățare adânc în fibrele suprafețelor textile. Tehnologia inovatoare de curățare golește, de asemenea, murdăria dizolvată în același timp, ceea ce permite curățarea să se facă într-o singură trecere cu aspiratorul peste material.
Pentru curățarea obișnuită a părului pentru animale de companie, trebuie doar să atașezi duza de tapițerie turbo la un aspirator Karcher. Această duză are o perie rotativă cu aer, care poate îndepărta cu ușurință părul de animale de companie și firimiturile. Este perfect pentru curățarea părului de pe perne, scaune, canapele, perne, pat etc.

Cel mai bun aspirator Karcher pentru nou-născuți

Este complicat să găsești un aspirator potrivit pentru o casă unde există un copil nou-născut sensibil la zgomot și praf. Însă avem un aspirator Karcher și pentru această situație.
Zgomotul scăzut. Pentru părinții care nu doresc să riște timpul de somn al bebelușului, un aspirator Karcher fără sac VC 3 este cea mai bună alegere, deoarece vine cu generare de zgomot redus.
Aspirator puternic cu abur – ucide 99,99% din bacterii fără substanțe chimice. Pentru a asigura un mediu igienic și sigur pentru nou-născutul tău, un aspirator Karcher cu aburi SV 7 îți permite să cureți fără a fi nevoie să utilizezi substanțe chimice. Acest lucru îți va menține casa curată și sigură pentru copilul tău.
Cel mai bun produs de curățare cu extracție prin pulverizare. Pentru a curăța mizeria bebelușului (de exemplu, vărsături, urină etc.), un aspirator Karcher cu extracție prin pulverizare SE 4001 este perfect. Este capabil să curățe canapea, saltele și mobilier tapițat.

Ultima oră

Comentariul meu