video: astrid fodor - „ar fi bine să se poată organiza anul acesta alegeri locale”

FDGR a anunțat, la mijlocul lunii martie, că Astrid Fodor, actualul primar al municipiului Sibiu, va candida pentru un nou mandat. În acest context, săptămâna aceasta, edilul urbei de pe Cibin a declarat, în cadrul emisiunii „Interviuri pe Față” că „ar fi bine să se poată desfășura alegeri locale așa cum își dorește Guvernul” în toamnă. 

„Probabil că sunt o persoană mai optimistă. Eu zic că ar fi posibile (n.red.: alegerile locale) și cred că ar fi și foarte bine să fie posibile, să se desfășoare aceste alegeri așa cum își dorește Guvernul Orban în luna septembrie sau octombrie, iar după aceea să fie alegerile parlamentare și să intrăm în sfârșit într-o stare de normalitate, să putem să ne ocupăm de administrație, cel puțin trei ani de zile liniștiți, nu tot sub presiunea alegerilor și a campaniilor electorale. Să ne concentrăm pe ceea ce este important și ceea ce trebuie făcut, mai ales că vine o perioadă nu foarte ușoară. (…) Eu aș pleda să se țină alegerile. Nu depinde de mine, dar ar fi bine să se poată ține. Asta ar însemna că și în România pandemia nu mai reprezintă un pericol și din punctul ăsta de vedere ar fi un semnal pozitiv. Dar cu siguranță, dacă este în continuare o problemă de sănătate, atunci nu se pot face. Vom vedea”, a precizat Astrid Fodor.

YouTube video

Cât despre campania electorală, actualul primar al Sibiului este de părere că faptul că nu se pot face adunări și mitinguri mari nu reprezintă o problemă.  „Dacă ne gândim la ultimele campanii, la Sibiu nu au avut loc nu știu ce mitinguri mari. Au fost campanii decente, de bun simț, mitingurile mari au loc în general în campaniile prezidențiale. Ultimul miting mare din Sibiu a fost cu ocazia campaniei prezidențiale a domnului președinte în 2014”, a mai spus Fodor.

Ultima oră

Comentariul meu