pmp sibiu are ambiții mari la alegeri - „vom avea candidați în toate localitățile”
Ion Ariton, președintele PMP Sibiu

Partidul Mișcarea Populară – organizația județeană Sibiu a anunțat că va avea, la alegerile locale din acest an, candidați în toate unitățile administrativ-teritoriale ale județului Sibiu. Anunțul a fost făcut de către președintele organizației, Ion Ariton.

PMP Sibiu a anunțat că va avea, inclusiv, candidați la Consiliul Județean Sibiu.

„Țintim un scor cuprins între 6 și 10% la următoarele alegeri. În ultima perioadă s-a creat o emulație în jurul filialei județene PMP, mulți dintre sibieni alegând să vină alături de noi. Vom avea candidați la toate primăriile și consiliile locale, precum și la Consiliul Județean Sibiu și, implicit, la președinția Consiliului Județean. Nu vă ascund că vom avea între candidații noștri și actuali primari”, a declarat Ion Ariton.

PMP Sibiu a reluat activitatea politică și se află în plin proces de evaluare a candidaților pentru alegerile locale. În paralel, au loc și pregătiri pentru alegerile parlamentare. În această săptămână a avut loc și o reuniune de lucru a conducerii organizației județene cu președintele partidului, Eugen Tomac, și cu secretarul general adjunct, Ioana Constantin. Întâlnirea s-a desfășurat on-line.

Ultima oră

Comentariul meu