FOTO: Accident între Mediaș și Dârlos - Un tânăr s-a izbit de o mașină de școală de șoferi

Un accident rutier a avut loc vineri, la intersecția dintre un drum județean cu un drum comunal, între Mediaș și Dârlos. Un tânăr de 19 ani, care conducea cu viteză, s-a izbit cu mașina de un autoturism de școală de șoferi. 

„În intersecția DJ 142A cu DC 17, pe fondul vitezei neadaptate într-o curbă la dreapta, șoferul, de 19 ani din Dârlos, alunui turism condus dinspre Mediaș spre Dârlos, pierde controlul direcției de deplasare, pătrunde pe contrasens și intră în coliziune frontală cu un autoturism școala condus de către un tânăr în vârstă de 19 ani din Dumbrăveni”, transmite Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu. FOTO: Accident între Mediaș și Dârlos - Un tânăr s-a izbit de o mașină de școală de șoferi

La fața locului s-a depasat și un echipaj SMURD. În urma impactului, pasagerul aflat în autoturismul condus de tânărul din Dârlos a fost rănit. „ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj SMURD, între Mediaș și Dârlos, la un accident rutier produs între două autoturisme. S-au acordat îngrijiri medicale pentru două persoane implicate iar un bărbat de circa 19 ani a fost transportat la CPU Mediaș cu traumatism cranio celebral”, a transmis Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Traficul este blocat în zona producerii accidentului.

Ultima oră

Comentariul meu