Șoferul fugar a rămas fără permis și s-a ales cu amendă - Cât trebuie să scoată din buzunare

Șoferul fugar care s-a dat în spectacol pe străzile din centrul Sibiului a rămas fără permis de conducere și are de scos din buzunare nu mai puțin de 4.060 lei ca să plătească amenda. 

Bărbatul din Cisnădie, care a fost urmărit de polițiști joi în trafic la Sibiu, a fost sancționat contravențional. Oamenii legii l-au amendat pentru că nu a oprit la semnal, nu avea actul de identitate și actele mașinii asupra sa, avea aplicate pe geamurile autoturismului folii neomologate și deținea în mod ilegal un girofar.

„Condus la sediul Poliției Municipiului Sibiu a fost sancționat contravențional conform OUG nr. 195/2002 și HG nr. 1391/2006 pentru că nu a oprit la semnalul regulamentar al polițistului, nu a avut asupra sa documentele personale și ale autoturismului, a deținut în autoturism un mijloc special de avertizare luminoasă tip girofar în mod nelegal și a avut aplicate pe geamurile din față ale autoturismului folii neomologate care împiedicau vizibilitatea în interior. Pentru toate aceste abateri a fost sancționat cu amendă în valoare de 4.060 lei, fiind totodată, dispusă măsura complementară a suspendării dreptului de a conduce pe o perioadă de 90 și reținerea certificatului de înmatriculare”, a precizat, pentru Ora de Sibiu, Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Agentul de la Locală a depus plângere pe numele șoferului

Angajatul Poliției Locale Sibiu a depus plângere pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj, faptă aflată în competența exclusivă a procurorului. Plângerea a fost înaintată Parchetului de pe Lângă Judecătoria Sibiu.

Șoferul autoturimului, de 32 de ani, domiciliat în Cisnădie, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Citește AICI mai multe detalii despre urmărirea în trafic

Ultima oră

Comentariul meu