foto: urmărire ca în filme la sibiu - un șofer din cisnădie a pus pe jar poliția

Un șofer aflat la volanul unui autoturism înmatriculat în județul Dolj a pus pe jar poliția din Sibiu. Acesta a fost urmărit în trafic de mai multe echipaje, joi, în jurul orei 13. 

UPDATE

Bărbatul a fost condus la sediul poliției, apoi la Parchet. Se pare că a încercat să lovească un agent de la Poliția Locală cu mașina. S-a ales însă doar cu o amendă. DETALII AICI.

Știrea inițială

Bărbatul a fost urmărit de echipajele de poliție pe strada Constituției din Sibiu. Într-un final, acesta a oprit autoturismul la semnalele oamenilor legii. foto: urmărire ca în filme la sibiu - un șofer din cisnădie a pus pe jar poliția foto: urmărire ca în filme la sibiu - un șofer din cisnădie a pus pe jar poliția foto: urmărire ca în filme la sibiu - un șofer din cisnădie a pus pe jar poliția foto: urmărire ca în filme la sibiu - un șofer din cisnădie a pus pe jar poliția foto: urmărire ca în filme la sibiu - un șofer din cisnădie a pus pe jar poliția

Din primele informații, se pare că urmărirea demnă de un film a avut loc la solicitarea Poliției Locale, după ce șoferul autoturismului a refuzat să se legitimeze.

Revenim cu detalii.

 

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Saracii politisti…mai prind si ei cate un mascarici dinasta smardoi sa se mai dezmorteasca si ei un pic.

  2. Deci ce a fost acolo? am făcut aprox. 20 de minute de la intersecția cu Teclu până la spital. DEci, ce a fost acolo?