atenție, cad țigle - trecerea pe sub turnul sfatului, blocată parțial

Accesul pe sub Turnul Sfatului, unul dintre cele mai vizitate obiective turistice din oraș, se face doar parțial după ce au început să cadă țigle de pe un acoperiș. O parte din pasajul pietonal a fost închisă, pentru siguranța trecătorilor.

Primăria Sibiu spune că SC Urbana SA va face lucrări de reparații la imobilul de pe care cad țigle.

„În urma căderii unor țigle de pe acoperișul imobilului, respectiva parte de pasaj pietonal a fost închisă pentru siguranța pietonilor, prin delimitarea cu bandă. O parte din imobil se află în administrarea SC Urbana SA care se va ocupa de lucrările de reparații împreună cu proprietarul restului clădirii. În acest sens SC Urbana a obținut autorizația de construcție pentru reabilitarea fațadei, a acoperișului și a curții interioare a imobilului, urmând să contracteze lucrările”, a transmis Mirela Gligore, purtător de cuvânt al Primăriei Sibiu.

Deocamdată, accesul în zona a fost restricționat parțial. Trecerea pe sub Turnul Sfatului se poate face, în ambele sensuri, numai prin pasajul principal, aflat la baza turnului.

atenție, cad țigle - trecerea pe sub turnul sfatului, blocată parțial atenție, cad țigle - trecerea pe sub turnul sfatului, blocată parțial

Ultima oră

Comentariul meu