accident pe dn1 între porumbacu și avrig - bărbat de 75 ani dus de urgență la spital
FOTO arhivă

Un accident rutier s-a produs, joi, pe DN1 între Porumbacu și Avrig. Un bărbat în vârstă de 75 de ani a fost rănit și a fost transportat de urgență la spital în Sibiu.

Polițiștii rutieri sunt la fața locului și fac cercetări. „Din primele cercetări, polițiștii rutieri au stabilit ca accidentatul s-a produs pe fondul nepăstrării distantei regulamentare în mers, mai exact un șofer de 33 de ani din Arpașu de Jos, pe fondul nepăstrării distanței în mers a intrat în coliziune cu mașina care circula în fața sa, mașină condusă de un tânăr de 19 ani din Porumbacu de Sus”, informează Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Accidentul s-a produs pe sensul de mers Brașov – Sibiu. Trafic se desfășoară alternativ momentan, polițiștii rutieri sunt la fața locului.

În urma impactului, un pasager în vârstă de 75 de ani, aflat in mașina care a fost lovită în spate, a fost rănit. Acesta a fost preluat de un echipaj SMURD. „ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj SMURD, pe DN1, între localitățile Porumbacu și Avrig la un accident rutier produs între două autoturisme. S-au acordat îngrijiri unui bărbat de circa 75 de ani, conștient care a fost transportat CPU Spital Militar Sibiu cu traumatism cranio celebral”, spune Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu