patru sibieni amendați marți – au fugit din izolare
FOTO: arhivă

Patru sibieni au fost amendați marți de polițiștii sibieni, după ce au fost prinși că nu respectă măsura izolării la domiciliu. 

„În cursul zilei de ieri, 26 mai a.c., polițiștii sibieni împreună cu efective ale poliției locale și ale jandarmeriei au desfășurat 30 de misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19. În cadrul activităților desfășurate au fost verificate 909 persoane cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse în această perioadă”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au identificat patru persoane care nu au respectat măsura izolării la domiciliu. Față de acestea s-a luat măsura sancționării contravenționale cu amendă în valoare de 1.000 de lei fiecare, pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020.

În prezent, Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu monitorizează un număr de 1759 persoane izolate și 51 persoane în carantină.

Ultima oră

Comentariul meu